Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[14. 6. 2025] Anonymní recenze
addTěžký balík, doručený až k domu
[8. 6. 2025] Anonymní recenze
addKvalita zboží, rychlost dodání, pánev s poklicí byla skvěle zabalená
Titanové nádobí jsem zde objednala již potřetí, s výrobky jsem naprosto spokojená
[4. 6. 2025] Anonymní recenze
Rychlé dodání.
[2. 6. 2025] Anonymní recenze
Velký výběr,rychlé dodání
[30. 5. 2025] Anonymní recenze
addochota, rychlost, kvalita
[29. 5. 2025] Anonymní recenze
rychlé doručení

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu

Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA

Hrnec je vhodný jak pro vaření na S͟P͟O͟R͟Á͟K͟U, tak i pro pečení v T͟R͟O͟U͟B͟Ě – např. domácího chleba. ✔️A to BEZ vymazání, BEZ pečícího papíru, BEZ připálenin! ✔️Chleba se LEHCE vyklopí, hrnec zůstane ČISTÝ a vy ušetříte čas i nervy. ✔️Navíc – titanový hrnec má žáruvzdorná ucha i na poklici, takže může celý i s poklicí BEZ obav do trouby až do 240 °C

Přečtěte si více

Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka

Připravované pokrmy se v titanovém rendlíku nepřipalují. Rendlík se lehce čistí, stačí papírovým ubrouskem.

Přečtěte si více

Jak vybrat pánev?

Před výběrem vhodné pánve je potřeba si uvědomit: co chceme vařit, pro kolik lidí chceme vařit, jaký typ sporáku máme a zda chceme používat pánev i pro pečení v troubě?

Přečtěte si více

Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné

Praktické pro skladování, univerzální - vhodné pro vaření na sporáku i pro pečení v troubě do 240 °C, odolný titanový materiál.

Přečtěte si více

Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne

Zapomeňte na připečené kousky, které se nechtějí pustit. Lasagne v titanovém hrnci? Vždy perfektni.

Přečtěte si více

Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept

Recept na chutnou a snadnou kuřecí čínu. Kuřecí čínu připravujeme v titanové wok pánvi.

Přečtěte si více

TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu

Také Vás nebaví zdlouhavé čištění a odmáčení nádobí po pečení? Náš titanový hrnec je vhodný jak pro vaření na SPORÁKU, tak pro pečení v TROUBĚ a navíc se LEHCE čistí! Podívete se na naše video, kde v titanovém hrnci pečeme medová kuřecí křídla, a přesvědčte se sami!

Přečtěte si více

TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta

Videukázka, jak se vajíčka v titanové pánvi snadno připravují - vajíčka se NEPŘIPALUJÍ, omeleta se SNADNO OBRACÍ a lehce ji přendáte z pánve na talíř!

Přečtěte si více

Může se dát hrnec do trouby?

Občas je potřeba nějaké pokrmy, které vaříme na sporáku, dopéct, zapéct nebo dogrilovat ještě v troubě. K tomuto účelu výborně slouží titanové hrnce, které jsou VHODNÉ na jakýkoliv typ sporáku I DO TROUBY!

Přečtěte si více

Losos v napařovacím hrnci recept

Jak vařit v napařovacím hrnci? Videoukázka postupu vaření lososa v titanovém napařovacím hrnci.

Přečtěte si více

TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Ve videu si ukážeme, jak se v TITANOVÝCH PÁNVÍCH snadno smaží palačinky - ZDRAVĚ, pouze s kapkou oleje a bez PŘIPALOVÁNÍ.

Přečtěte si více

TEST: Jak se pozná kvalitní kuchyňské nádobí?

Připálené jídlo? Žádný problém! Objevte s námi kouzlo TITANOVÉHO NÁDOBÍ, které si hravě poradí i s připáleným mlékem - a to bez drhnutí! V našem videu vám ukážeme, jak přiálené mléko jednoduše můžeme vyčistit pouhým papírovým ubrouskem.

Přečtěte si více

Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?

Titanová pánev je vhodná nejen na běžné vaření a smažení, ale i na zapékání a pečení v TROUBĚ do teploty 240 °C! Díky odnímatelné rukojeti se pánev do trouby pohodlně vejde.

Přečtěte si více

TLAKOVÝ titanový HRNEC v praxi - hovězí guláš

Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas!

Přečtěte si více

Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - pečení buchty v titanovém hrnci na sporáku

Upečte si buchtu kdekoliv a kdykoliv - a to i bez trouby! Ve videu si ukážeme, že v TITANOVÉM HRNCI ( i když je vhodný i pro pečení v troubě do 240°C) je možné UPÉCT buchtu pouze NA SPORÁKU bez trouby!

Přečtěte si více

Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - šunkofleky

Titanový hrnec je vhodný jak pro vaření na SPORÁKU, tak pro pečení v TROUBĚ. Můžeme tak připravovat pokrmy v jednom hrnci a není potřeba špinit další nádobí!

Přečtěte si více

Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Přemýšlíte nad nákupem kuchyňského nádobí a nevíte podle čeho vybrat? V článku jsou porovnávány charakteristiky smaltovaného nádobí, nerezového nádobí, litinového nádobí, měděného nádobí, teflonového nádobí, keramického nádobí a titanového nádobí. Výhody a nevýhody jednotlivých typů kuchyňského nádobí jsou zobrazeny v přehledné tabulce.

Přečtěte si více

Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Jaký je rozdíl mezi napařovacím hrncem (parním hrncem na sporák), elektrickým parním hrncem, pařáčkem a napařovacími nástavci?

Přečtěte si více