Mohlo by vás zajímat
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
add Možnost telefonní konzultace v případě nějakého problému s objednávkou.
Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.
Nedávné články
Nedávné články
Tlakové hrnce na indukci
Tlakové titanové hrnce na indukci
Hlavní velkou výhodou vaření v tlakové hrnci je RYCHLOST a ÚSPORA - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem dochází k úspoře energie a času! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!
V nabídce máme tlakový hrnec od německého výrobce AMT Gastroguss anebo tlakový hrnec od českého výrobce Top Moravia. Všechny tlakové hrnce v nabídce jsou určeny pro všechny typy sporáků - to znamená pro sporáky indukční, plynové, elektrické i sklokeramické.
-
AMT Tlakový hrnec na indukci ø 24 x 19 cm / 5.5 l - sada...
3 890,00 KčTlakový titanový hrnec na indukci ø 24 x 19 cm/ 5.5 l - 3 dílná sada obsahuje:
1. indukční titanový hrnec ø 24 x 19 cm/ 5.5 l,
2. tlakové víko,
3. skleněnou poklici ø 24 cm.Tlakový titanový hrnec je vhodný pro sporáky indukční, plynové, elektrické a sklokeramické.
Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!
V případě potřeby však můžete tlakové víko vyměnit za skleněnou poklici a v hrnec můžete použít pro klasické vaření nebo pro dovaření jídel, která jste nejprve vařili s tlakovým víkem. -
Top Moravia Tlakový hrnec na indukci ø 22 x 15 cm/ 3.5 l...
2 490,00 KčTlakový titanový hrnec na indukci ø 22 x 15 cm/ 3.5 l - 3 dílná sada obsahuje:
1. indukční titanový hrnec ø 22 x 15 cm/ 3.5 l,
2. tlakové víko,
3. skleněnou poklici ø 22 cm.Tlakový titanový hrnec je vhodný pro sporáky plynové, elektrické a sklokeramické. Pro indukční variantu tlakového titanového hrnce klikněte zde.
Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla rychleji uvařena a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!
V případě potřeby však můžete tlakové víko vyměnit za skleněnou poklici a v hrnec můžete použít pro klasické vaření nebo pro dovaření jídel, která jste nejprve vařili s tlakovým víkem.