Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[14. 6. 2025] Anonymní recenze
addTěžký balík, doručený až k domu
[8. 6. 2025] Anonymní recenze
addKvalita zboží, rychlost dodání, pánev s poklicí byla skvěle zabalená
Titanové nádobí jsem zde objednala již potřetí, s výrobky jsem naprosto spokojená
[4. 6. 2025] Anonymní recenze
Rychlé dodání.
[2. 6. 2025] Anonymní recenze
Velký výběr,rychlé dodání
[30. 5. 2025] Anonymní recenze
addochota, rychlost, kvalita
[29. 5. 2025] Anonymní recenze
rychlé doručení

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu

Ve videu si ukážeme, že v TITANOVÉM hrnci, i přestože je vhodný i pro pečení v troubě, je možné i PÉCT buchtu pouze NA SPORÁKU bez trouby!

Jak na to:

1. Příprava těsta: Vyberte si recept, který máte rádi - ať už je to bublanina, perníková buchta nebo korpus na dort.

2. Pečení: Těsto vlijte do titanového kastrolu. Pečte na sporáku pod pokličkou na mírném ohni. Občas z pokličky vytřete zkondenzovanou vodu, aby nekapala na buchtu. Buchta tak bude krásně nakynutý. Díky pokličce se vytvoří efekt malé trouby, který těsto propeče k dokonalosti.



Titanový hrnec je extrémně praktický, protože:

  • Hrnec je VÍCEÚČELOVÝ a je vhodný jak pro vaření a pečení na SPORÁKU, tak i pro pečení v TROUBĚ do teploty 240 °C.
  • Hrnec NENÍ POTŘEBA před pečením vymazávat tukem, ani používat pečící papír. Po upečení se buchta z hrnce lehce vyklopí.
  • Titanový materiál zajišťuje ROVNOMĚRNÉ rozložení TEPLA, což vede k dokonale upečené, vláčné a chutné buchtě.
  • Hrnec je snadno PŘENOSNÝ - vhodný domů, na chalupy, do kempů.

Související produkty