Hranaté hrnce na indukci

Hranaté hrnce na indukci od německého výrobce AMT Gastroguss jsou vhodné pro všechny typy varných ploch i do trouby ...

Hranaté hrnce na indukci od německého výrobce AMT Gastroguss jsou vhodné pro všechny typy varných ploch i do trouby (umělohmotná madla a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C). Díky kulatému vnějšímu dnu mají hranaté hrnce velmi univerzální použití - hrnce jsou vhodné jak pro přípravu pokrmů na indukci, tak v troubě. Hrnce jsou dodávány spolu se skleněnou poklicí.   


Výhody hranatých titanových hrnců na indukci:

  • Výborná tepelná vodivost - hrnec příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, dochází tak k rychlé přípravě pokrmů a zároveň pokrmy vydrží dlouho teplé.
  • Nepřilnavost - díky nepřilnavému povrchu můžeme pokrmy v hrnci připravovat bez tuku a bez připalování. Pokud se nám podaří pokrm přece jen připálit (např. v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku nebo při příliš vysoké teplotě), vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou! Pouze menší množství tuku použijeme v případě smažení (např. smažení řízků).
  • Masivnost - tím, že je hrnec těžší, se nemusíme bát, že při míchání nám bude jezdit po sporáku. Můžeme tak v jedné ruce držet pokličku a druhou rukou můžeme míchat.
  • Odolnost - titanové hranaté hrnce jsou velmi odolné a vlivem změny teploty se nedeformuje, tzn. že můžeme rozehřátý hrnec strčit pod proud studené vody nebo jej odložit na chladný povrch. 
  • Žáruvzdornost - hrnce jsou vhodné jak na sporák (díky kulatému dnu) tak i do trouby (umělohmotné úchyty a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C).
SKRÝT TEXT
CELÝ TEXT
Zobrazeno 1 – 3 z 3 položek
Zobrazeno 1 – 3 z 3 položek