Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[19. 4. 2021] Anonymní recenze
velmi rychlé dodání,vše proběhlo super
[18. 4. 2021] Anonymní recenze
Rychlost vyřízení.
[15. 4. 2021] Anonymní recenze
addRychlé doručení.
add Kvalitní zboží.
removeŽádná
[14. 4. 2021] Anonymní recenze
addkvalitní zboží, přijatelná cena a rychlé doručení
[12. 4. 2021] Anonymní recenze
Vše proběhlo jak mělo, dobrá informovanost. Spokojen
[11. 4. 2021] Anonymní recenze
Podrobné info o výrobku při telefonické konzultaci, ochota, vstřícnost, rychlost dodání.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Hranaté hrnce na indukci

Titanový hrnec čtyřhranný na indukci Hranaté hrnce na indukci od německého výrobce AMT Gastroguss jsou vhodné pro ...

Titanový hrnec čtyřhranný na indukci

Hranaté hrnce na indukci od německého výrobce AMT Gastroguss jsou vhodné pro všechny typy varných ploch i do trouby (umělohmotná madla a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C). Díky kulatému vnějšímu dnu mají hranaté hrnce velmi univerzální použití - hrnce jsou vhodné jak pro přípravu pokrmů na indukci, tak v troubě. Hrnce jsou dodávány spolu se skleněnou poklicí.   


Výhody hranatých titanových hrnců na indukci:

  • Výborná tepelná vodivost - hrnec příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, dochází tak k rychlé přípravě pokrmů a zároveň pokrmy vydrží dlouho teplé.
  • Nepřilnavost - díky nepřilnavému povrchu můžeme pokrmy v hrnci připravovat bez tuku a bez připalování. Pokud se nám podaří pokrm přece jen připálit (např. v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku nebo při příliš vysoké teplotě), vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou! Pouze menší množství tuku použijeme v případě smažení (např. smažení řízků).
  • Masivnost - tím, že je hrnec těžší, se nemusíme bát, že při míchání nám bude jezdit po sporáku. Můžeme tak v jedné ruce držet pokličku a druhou rukou můžeme míchat.
  • Odolnost - titanové hranaté hrnce jsou velmi odolné a vlivem změny teploty se nedeformuje, tzn. že můžeme rozehřátý hrnec strčit pod proud studené vody nebo jej odložit na chladný povrch. 
  • Žáruvzdornost - hrnce jsou vhodné jak na sporák (díky kulatému dnu) tak i do trouby (umělohmotné úchyty a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C).
SKRÝT TEXT
CELÝ TEXT

Omlouváme se za nepříjemnosti.

Najděte znovu to, co hledáte