Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[14. 6. 2025] Anonymní recenze
addTěžký balík, doručený až k domu
[8. 6. 2025] Anonymní recenze
addKvalita zboží, rychlost dodání, pánev s poklicí byla skvěle zabalená
Titanové nádobí jsem zde objednala již potřetí, s výrobky jsem naprosto spokojená
[4. 6. 2025] Anonymní recenze
Rychlé dodání.
[2. 6. 2025] Anonymní recenze
Velký výběr,rychlé dodání
[30. 5. 2025] Anonymní recenze
addochota, rychlost, kvalita
[29. 5. 2025] Anonymní recenze
rychlé doručení

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu

Hlavní výhodou vaření v tlakovém hrnci je RYCHLOST - díky vaření pod tlakem jsou jídla uvařena rychleji a tím pádem ŠETŘÍTE energii a čas! Např. brambory, které byste při klasickém vaření na sporáku vařili 20 minut, v tlakovém hrnci je vaříte pouze 5 minut!



Postup, jak vařit v tlakovém hrnci AMT Gastroguss:

1. Do titanového hrnce přidejte potraviny, které chcete vařit a přidejte min. 350 ml tekutiny pro vytvoření páry.
2. Uzavřete hrnec tlakovým víkem.
3. Nastavte úroveň tlaku - tlakové víko má dvě úrovně tlakového vaření:

  •         1. úroveň - pozice I - je pro vaření jemnějších potravin (zelenina, ryby, ovoce, apod.)
    NEBO
  •         2. úroveň - pozice II - je pro vaření tvrdších potravin (maso, masové vývary, guláše, apod.)

4. Sporák zapněte na maximální výkon.
5. Jakmile začne z regulačního ventilu unikat pára a objeví se červený indikátor tlaku na tlakovém víku, tak můžeme výkon sporáku snížit na minimum a od tohoto momentu začneme počítat dobu vaření.
6. Jakmile doba vaření uplyne, vypneme sporák. Počkáme až přestane unikat pára a poté pomalu otáčíme ventilem z pozice II do pozice I a z pozice I do pozice pára. Pokud vaříme na pozici I, můžeme přepsnou rovnou na pozici pára.
7. Jakmile přestane unikat pára a červený indikátor klesne dolů (tzn. nejde vidět), můžme tlakový hrnec bez obav otevřít. NIKDY neotvíráme tlakové víko silou!

Související produkty