Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[29. 11. 2023] Anonymní recenze
addzboží přišlo obratem
removenení možno si zboží nejdříve prohlédnout
[27. 11. 2023] Anonymní recenze
solidní
[27. 11. 2023] Anonymní recenze
addRychlost doručení
Velice příjemná paní,skvělé mi poradila,moje osobní hodnocení sto hvězdiček.Příště nakoupímjen u Vás,kvalitní výrobky,prostě supr.
[25. 11. 2023] Anonymní recenze
addVelký výběr profesionálního nádobí
add Nádobí vypadá kvalitně
[23. 11. 2023] Anonymní recenze
addpřehledné www stránky, výborná komunikace, bleskové dodání, perfektně zabaleno
add přehledné www stránky, výborná komunikace, bleskové dodání, perfektně zabaleno
přehledné www stránky, výborná komunikace, bleskové dodání, perfektně zabaleno, spokojenost s dodáním a doporučuji
[22. 11. 2023] Anonymní recenze
addKomunikace
add Rychlost

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků

Titanový hrnec je vhodný jak pro vaření na SPORÁKU, tak pro pečení v TROUBĚ. Můžeme tak připravovat pokrmy v jednom hrnci a není potřeba špinit další nádobí!

Přečtěte si více

Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?

Každý kuchař ví, že pánev patří mezi nejdůležitější druh nádobí, který se v kuchyni používá. Nemusíme na ní pouze smažit, ale lze ji využít i pro běžné vaření, dušení, grilování a dokonce i zapékání a pečení v troubě.

Přečtěte si více

Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Přemýšlíte nad nákupem kuchyňského nádobí a nevíte podle čeho vybrat? V článku jsou porovnávány charakteristiky smaltovaného nádobí, nerezového nádobí, litinového nádobí, měděného nádobí, teflonového nádobí, keramického nádobí a titanového nádobí. Výhody a nevýhody jednotlivých typů kuchyňského nádobí jsou zobrazeny v přehledné tabulce.

Přečtěte si více

Může se dát hrnec do trouby?

Občas je potřeba nějaké pokrmy, které vaříme na sporáku, dopéct, zapéct nebo dogrilovat ještě v troubě. K tomuto účelu výborně slouží titanové hrnce, které jsou vhodné na jakýkoliv typ sporáku i do trouby!

Přečtěte si více

Kuřecí čína recept

Recept na chutnou a snadnou kuřecí čínu. Recept vhodný zejména pro vaření ve wok pánvi.

Přečtěte si více

Losos v napařovacím hrnci recept

Videorecept, jak vařit v napařovacím hrnci.

Přečtěte si více

Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Jaký je rozdíl mezi napařovacím hrncem (parním hrncem na sporák), elektrickým parním hrncem, pařáčkem a napařovacími nástavci?

Přečtěte si více