Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[25. 1. 2022] Anonymní recenze
addRychlost dodání,skvělá kvalita výrobku.
[24. 1. 2022] Anonymní recenze
addrychlé doručení zboží
[24. 1. 2022] Anonymní recenze
addspolehlivost a platba dobírkou bez poplatku
[22. 1. 2022] Anonymní recenze
addMám již po druhé toto nádobí a vždycky jsem byla spokojená, Kvalita sice není na celý život, ale přes 15 let ano.
[17. 1. 2022] Anonymní recenze
Spokojenost
[13. 1. 2022] Anonymní recenze
Jsem velmi zpokojena s vašim zbožím.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Pánve na ryby na indukci

Titanová pánev na ryby s odnímatelnou rukojetí a poklicí je vhodná na všechny typy varných ploch včetně ...

Titanová pánev na ryby s odnímatelnou rukojetí a poklicí je vhodná na všechny typy varných ploch včetně indukce. Pánev na ryby na indukci je od německého výrobce AMT Gastroguss. Velkou výhodou pánve je, že díky odnímatelné rukojeti je vhodná i do trouby do 240 °C. Pánev na ryby můžeme použít jak pro přípravu pokrmů na indukci, tak také v troubě jako pekáč!

Další výhody indukční titanové pánve na ryby jsou:

  • Výborná tepelná vodivost - pánev rychle příjme teplo z varné desky a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, přípravované jídlo je tak rychle uvařené a zároveň vydrží v pánvi dlouho teplé.
  • Nepřilnavost a zdravé vaření bez tuku - díky kvalitnímu nepřilnavému povrchu je titanová pánev na ryby vhodná pro lidí, kteří se chtějí zdravě stravovat bez tuku a oleje. V titanové pánvi můžeme připravovat pokrmy bez tuku a oleje aniž by se jídlo připálilo. Pokud by se přece jen něco připálilo, např. v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém vařiči, nebo při příliš vysoké teplotě, vše bez větší námahy odstraníme papírovou utěrkou! Není potřeba připálené jídlo v pánvi odmáčet či jinak namáhavě drhnout. Menší tuku je potřeba pouze v případě smažení pokrmů ve strouhance.
  • Odolnost - pánev je vysoce odolná a nemusíme mít obavy, že by se dno a stěny pánve zkroutily či nějak zdeformovaly například změnou teplot.
  • Žáruvzdornost a mnohostranné využití - pánev i s poklicí po odejmutí rukojetě můžeme použít i v troubě do teploty 240 °C. Pánev je tedy vhodná i jako pekáč!
SKRÝT TEXT
CELÝ TEXT

Omlouváme se za nepříjemnosti.

Najděte znovu to, co hledáte