Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[8. 11. 2025] Anonymní recenze
addSolidní výběr titanoveho nádobí
add Rychlé zaslání
ZGASTRO DOPORUČUJI, NENAKUPOVALA JSEM TU POPRVÉ.
[6. 11. 2025] Anonymní recenze
addrychlost, vstřícnost, spolehlivost
[3. 11. 2025] Anonymní recenze
rychlé jednání
[29. 10. 2025] Anonymní recenze
Vše OK.
[21. 10. 2025] Anonymní recenze
Zboži dorazilo v pořadku všem mužu jen doporučit jine nadoby už nepouživam jedině titan maso jinak nedělam jedině v pekači titan bez tuku
[13. 10. 2025] Anonymní recenze
PERFEKTNÍ.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Gratinované brambory bez PŘIPÁLENÍ a bez hory nádobí? Z plotny rovnou do trouby.
Image
Titanový lívanečník - ukázka smažení lívanců
Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne

Ve videu Vám ukážeme, jak  si připravit vaječnou omeletu pomocí dokonale nepřilnavé TITANOVÉ PÁNVE.

Zapomeňte na připalování, složité otáčení a nekonečné mytí nádobí!

1. Nepřipaluje se!

Titanová pánev je tak úžasná, že se na ní vajíčka prostě NEPŘIPALUJÍ. Žádné škrábání a bojování s přilepenými kousky.

2. Snadné otáčení

S titanovou pánví je to hračka. Omeleta na pánvi krásně klouže, takže omeletu snadno obracíte.

3. Lehké přendání na talíř

Zapomeňte na ty okamžiky kdy se pokoušíte přendat omeletu na talíř a ona se rozpadne. S titanovou pánví jednoduše sunete omeletu na talíř. Perfektní tvat a žádný stres.

4. Jenoduché čištění

A teď to nejlepší - čištění. Po vajíčkách stačí pánev vytřít pouze papírovým ubrouskem a pánev je připravena pro další vaření. Žádné drhnutí, odmáčení.

Pokud si chcete ulehčit práci v kuchyni, titanová pánev je pro vás tou správnou volbou. Jakmile jednou vyzkoušíte titanovou pánev, již nikdy se nebudete chtít vrátit k té staré!



Jednoduchý postup:

1. Do misky, kam rozklepneme vajíčka, dáme nejprve trochu vody, poté rozklepneme vajíčka, osolíme, opepříme a vše lehce promícháme vidličkou.
Díky přidnené trošce vody se nebudou vajíčka tak rychle vysušovat a omelete bude vláčnější.

2. I když v titanové pánve je možné připravovat pokrmy i zcela bez tuku, tak pro lepší chuť vajíček dáme do pánve trochu másla, na které vaječnou omeletu připravujeme.

3. Vajíčka promícháváme.

4. Jakmile je omeleta hotova, vypneme sporák a na vajíčka nasypeme strouhaný sýr. Poté omeletu snadno zabalíme a přendáme z pánve na talíř.

To vše bez stresu, bez spálenin a nepořádku!

Související produkty