Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[12. 12. 2024] Anonymní recenze
Již jsem si zakoupila druhý kastrol protože je to výborné nádobí na vaření i pečení piškotu za 17 minut perfektně pečený. Doporučuji všem. Ludvíková
[12. 12. 2024] Anonymní recenze
addRychlá komunikace, vstřícnost.
Skvělá a rychlá reálce na dotazy. Plus profesionální firma, která dbá na své zákazníky.
[12. 12. 2024] Anonymní recenze
spokojenost
[12. 12. 2024] Anonymní recenze
Ok
[10. 12. 2024] Anonymní recenze
Nakup probehl bez problemu. ahoj.
[10. 12. 2024] Anonymní recenze
addŠiroký sortiment.
add Velmi kvalitní titanové nádobí.
Skvělé nádobí za rozumnou cenu.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanové PÁNVE s ODNÍMATELNOU rukojetí
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Ve videu Vám ukážeme, jak  si připravit vaječnou omeletu pomocí dokonale nepřilnavé TITANOVÉ PÁNVE.

Zapomeňte na připalování, složité otáčení a nekonečné mytí nádobí!

1. Nepřipaluje se!

Titanová pánev je tak úžasná, že se na ní vajíčka prostě NEPŘIPALUJÍ. Žádné škrábání a bojování s přilepenými kousky.

2. Snadné otáčení

S titanovou pánví je to hračka. Omeleta na pánvi krásně klouže, takže omeletu snadno obracíte.

3. Lehké přendání na talíř

Zapomeňte na ty okamžiky kdy se pokoušíte přendat omeletu na talíř a ona se rozpadne. S titanovou pánví jednoduše sunete omeletu na talíř. Perfektní tvat a žádný stres.

4. Jenoduché čištění

A teď to nejlepší - čištění. Po vajíčkách stačí pánev vytřít pouze papírovým ubrouskem a pánev je připravena pro další vaření. Žádné drhnutí, odmáčení.

Pokud si chcete ulehčit práci v kuchyni, titanová pánev je pro vás tou správnou volbou. Jakmile jednou vyzkoušíte titanovou pánev, již nikdy se nebudete chtít vrátit k té staré!



Jednoduchý postup:

1. Do misky, kam rozklepneme vajíčka, dáme nejprve trochu vody, poté rozklepneme vajíčka, osolíme, opepříme a vše lehce promícháme vidličkou.
Díky přidnené trošce vody se nebudou vajíčka tak rychle vysušovat a omelete bude vláčnější.

2. I když v titanové pánve je možné připravovat pokrmy i zcela bez tuku, tak pro lepší chuť vajíček dáme do pánve trochu másla, na které vaječnou omeletu připravujeme.

3. Vajíčka promícháváme.

4. Jakmile je omeleta hotova, vypneme sporák a na vajíčka nasypeme strouhaný sýr. Poté omeletu snadno zabalíme a přendáme z pánve na talíř.

To vše bez stresu, bez spálenin a nepořádku!

Související produkty