Hluboké pánve na indukci

Hluboké titanové pánve od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch, včetně indukce. ...

Hluboké titanové pánve od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch, včetně indukce. Hluboké pánve na indukci jsou dodávány i se skleněnou poklicí. Hluboké pánve je možné použít i v troubě (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C). Vysoký okraj pánve umožňuje snadnější míchání pokrmů během dušení a smažení. Hluboké pánve na indukci jsou vhodné zejména pro přípravu masových, zeleninových a jiných směsí. Většina hlubokých pánví na indukci jsou dostupné i ve variantě s odnímatelnou rukojetí.


Výhody titanových hlubokých pánví na indukci:

  • Výborná tepelná vodivost - pánev příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, zároveň pokrmy vydrží dlouho teplé.
  • Nepřilnavost - díky nepřilnavému povrchu můžeme pokrmy na pánvi připravovat bez tuku a bez připalování. Pokud se nám podaří pokrm přece jen připálit (např. v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku nebo při příliš vysoké teplotě), vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou! Pouze menší množství tuku použijeme v případě smažení (např. smažení řízků).
  • Masivnost - tím, že je pánev těžší, se nemusíme bát, že při míchání nám bude pánev jezdit po sporáku. Můžeme tak v jedné ruce držet pokličku a druhou rukou můžeme míchat.
  • Odolnost - pánve se nezdeformují při změně teplot, tzn. že můžeme rozehřátou pánev strčit pod proud studené vody nebo pánev odložit na chladný povrch a dno a stěny pánve se nezdeformují!
  • Žáruvzdornost - pánve jsou vhodné i do trouby (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C).

SKRÝT TEXT
CELÝ TEXT
Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek
Zobrazeno 1 – 5 z 5 položek