Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[21. 7. 2024] Anonymní recenze
addRychlost vyřízení objednávky, vzorné zabalení zboží, vzorné doručení.
[21. 7. 2024] Anonymní recenze
Vse super
[15. 7. 2024] Anonymní recenze
addRychlost vyřízení
add Sortiment
[14. 7. 2024] Anonymní recenze
addVelice rychlé vyřízení a super kvalita výrobků
[27. 6. 2024] Anonymní recenze
addRychle dodání kvalitních hrnců, objednávám jen zde a již několikrát.
removeJen hrnec se začalo loupání dno ,ale že všech jeden jediný
[20. 6. 2024] Anonymní recenze
Objednávala jsem poprvé , vše proběhlo k mé spokojenosti

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Může se dát hrnec do trouby?

Občas je potřeba nějaké pokrmy, které vaříme na sporáku, dopéct, zapéct nebo dogrilovat ještě v troubě. K tomuto účelu výborně slouží titanové hrnce, které jsou VHODNÉ na jakýkoliv typ sporáku I DO TROUBY!

Přečtěte si více

TEST: Jak se pozná kvalitní kuchyňské nádobí?

Připálené jídlo? Žádný problém! Objevte s námi kouzlo TITANOVÉHO NÁDOBÍ, které si hravě poradí i s připáleným mlékem - a to bez drhnutí! V našem videu vám ukážeme, jak přiálené mléko jednoduše můžeme vyčistit pouhým papírovým ubrouskem.

Přečtěte si více

Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?

Titanová pánev je vhodná nejen na běžné vaření a smažení, ale i na zapékání a pečení v TROUBĚ do teploty 240 °C! Díky odnímatelné rukojeti se pánev do trouby pohodlně vejde.

Přečtěte si více

Jak vybrat pánev?

Před výběrem vhodné pánve je potřeba si uvědomit: co chceme vařit, pro kolik lidí chceme vařit, jaký typ sporáku máme a zda chceme používat pánev i pro pečení v troubě?

Přečtěte si více

Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Přemýšlíte nad nákupem kuchyňského nádobí a nevíte podle čeho vybrat? V článku jsou porovnávány charakteristiky smaltovaného nádobí, nerezového nádobí, litinového nádobí, měděného nádobí, teflonového nádobí, keramického nádobí a titanového nádobí. Výhody a nevýhody jednotlivých typů kuchyňského nádobí jsou zobrazeny v přehledné tabulce.

Přečtěte si více

Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Jaký je rozdíl mezi napařovacím hrncem (parním hrncem na sporák), elektrickým parním hrncem, pařáčkem a napařovacími nástavci?

Přečtěte si více