Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[18. 5. 2025] Anonymní recenze
Rychlé jednání, zboží v pořádku
[16. 5. 2025] Anonymní recenze
Rychle vyřízeno, doporučuji.
[13. 5. 2025] Anonymní recenze
addSuper komunikace, rychlé dodání, doporučuji
[13. 5. 2025] Anonymní recenze
Velmi podrobné vysvětlení jak používat nádobí.
[11. 5. 2025] Anonymní recenze
addV obchodě jsem nakupovala poprvé.
add Výhodou je, že zboží mi přijde domů.
[9. 5. 2025] Anonymní recenze
Profesionální a rychlé jednání, bezproblémový nákup.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?

Jak vybrat pánev?

Před výběrem vhodné pánve je potřeba si uvědomit: co chceme vařit, pro kolik lidí chceme vařit, jaký typ sporáku máme a zda chceme používat pánev i pro pečení v troubě?

Přečtěte si více

Může se dát hrnec do trouby?

Občas je potřeba nějaké pokrmy, které vaříme na sporáku, dopéct, zapéct nebo dogrilovat ještě v troubě. K tomuto účelu výborně slouží titanové hrnce, které jsou VHODNÉ na jakýkoliv typ sporáku I DO TROUBY!

Přečtěte si více

TEST: Jak se pozná kvalitní kuchyňské nádobí?

Připálené jídlo? Žádný problém! Objevte s námi kouzlo TITANOVÉHO NÁDOBÍ, které si hravě poradí i s připáleným mlékem - a to bez drhnutí! V našem videu vám ukážeme, jak přiálené mléko jednoduše můžeme vyčistit pouhým papírovým ubrouskem.

Přečtěte si více

Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?

Titanová pánev je vhodná nejen na běžné vaření a smažení, ale i na zapékání a pečení v TROUBĚ do teploty 240 °C! Díky odnímatelné rukojeti se pánev do trouby pohodlně vejde.

Přečtěte si více

Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Přemýšlíte nad nákupem kuchyňského nádobí a nevíte podle čeho vybrat? V článku jsou porovnávány charakteristiky smaltovaného nádobí, nerezového nádobí, litinového nádobí, měděného nádobí, teflonového nádobí, keramického nádobí a titanového nádobí. Výhody a nevýhody jednotlivých typů kuchyňského nádobí jsou zobrazeny v přehledné tabulce.

Přečtěte si více

Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Jaký je rozdíl mezi napařovacím hrncem (parním hrncem na sporák), elektrickým parním hrncem, pařáčkem a napařovacími nástavci?

Přečtěte si více