Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[30. 11. 2020] Anonymní recenze
addSkvělá komunikace
add Dostupný telefon, což není všude
O žádné nevím
[29. 11. 2020] Anonymní recenze
add- velmi rychle byla objednávka vyřízená
add -žádná
[28. 11. 2020] Anonymní recenze
addrychlost,spolehlivost
add nevím o ní
[27. 11. 2020] Anonymní recenze
addRychlost dodání, cena
[25. 11. 2020] Anonymní recenze
Zboží bylo u nás rychle a v pořádku.
[24. 11. 2020] Anonymní recenze
kvalita

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?

Každý kuchař ví, že pánev patří mezi nejdůležitější druh nádobí, který se v kuchyni používá. Nemusíme na ní pouze smažit, ale lze ji využít i pro běžné vaření, dušení, grilování a dokonce i zapékání a pečení v troubě.

Přečtěte si více

Může se dát hrnec do trouby?

Občas je potřeba nějaké pokrmy, které vaříme na sporáku, dopéct, zapéct nebo dogrilovat ještě v troubě. K tomuto účelu výborně slouží titanové hrnce, které jsou vhodné na jakýkoliv typ sporáku i do trouby!

Přečtěte si více

Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Přemýšlíte nad nákupem kuchyňského nádobí a nevíte podle čeho vybrat? V článku jsou porovnávány charakteristiky smaltovaného nádobí, nerezového nádobí, litinového nádobí, měděného nádobí, teflonového nádobí, keramického nádobí a titanového nádobí. Výhody a nevýhody jednotlivých typů kuchyňského nádobí jsou zobrazeny v přehledné tabulce.

Přečtěte si více

Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Jaký je rozdíl mezi napařovacím hrncem (parním hrncem na sporák), elektrickým parním hrncem, pařáčkem a napařovacími nástavci?

Přečtěte si více