Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[8. 11. 2025] Anonymní recenze
addSolidní výběr titanoveho nádobí
add Rychlé zaslání
ZGASTRO DOPORUČUJI, NENAKUPOVALA JSEM TU POPRVÉ.
[6. 11. 2025] Anonymní recenze
addrychlost, vstřícnost, spolehlivost
[3. 11. 2025] Anonymní recenze
rychlé jednání
[29. 10. 2025] Anonymní recenze
Vše OK.
[21. 10. 2025] Anonymní recenze
Zboži dorazilo v pořadku všem mužu jen doporučit jine nadoby už nepouživam jedině titan maso jinak nedělam jedině v pekači titan bez tuku
[13. 10. 2025] Anonymní recenze
PERFEKTNÍ.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Gratinované brambory bez PŘIPÁLENÍ a bez hory nádobí? Z plotny rovnou do trouby.
Image
Titanový lívanečník - ukázka smažení lívanců
Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne

Titanové nádobí na indukci první použití

Postup před prvním použitím:

1. titanové nádobí umyjeme horkou vodou s přídavkem saponátu a vytřete do sucha, případně necháme vyschnout

2. titanové nádobí potřeme lehce tukem nebo olejem a mírně zahřejeme cca 3-5 min. na teplotu 170-180 °C (pro ověření teploty doporučujeme provést zkoušku vody tak, že do nádoby stříkneme pár kapek vody, které se při správné teplotě rozprasknou, začnou perlit a rychle se odpaří)

3. titanové nádobí vytřeme od zbylého tuku nebo oleje a můžeme na něm začít připravovat pokrmy

4. ke skleněné poklicí správně připevníme držadlo


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí kdo jsme


Zpět