Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[22. 5. 2024] Anonymní recenze
addochota, dobrá spolupráce
[14. 5. 2024] Anonymní recenze
Pohodlně z domova
[10. 5. 2024] Anonymní recenze
addÚspora času.
[10. 5. 2024] Anonymní recenze
addRychlost, ochota personálu
[29. 4. 2024] Anonymní recenze
adddobrý přehled zboží
add opravdu kvalitní zboží, které při správném zacházení vydrží
add v případě problémů s výrobkem, okamžitá výměna dle záručních podmínek
[28. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost zaslání zboží

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
TLAKOVÝ titanový HRNEC v praxi - hovězí guláš
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - šunkofleky
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Titanové nádobí na indukci první použití

Postup před prvním použitím:

1. titanové nádobí umyjeme horkou vodou s přídavkem saponátu a vytřete do sucha, případně necháme vyschnout

2. titanové nádobí potřeme lehce tukem nebo olejem a mírně zahřejeme cca 3-5 min. na teplotu 170-180 °C (pro ověření teploty doporučujeme provést zkoušku vody tak, že do nádoby stříkneme pár kapek vody, které se při správné teplotě rozprasknou, začnou perlit a rychle se odpaří)

3. titanové nádobí vytřeme od zbylého tuku nebo oleje a můžeme na něm začít připravovat pokrmy

4. ke skleněné poklicí správně připevníme držadlo


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí kdo jsme


Zpět