Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[25. 1. 2022] Anonymní recenze
addRychlost dodání,skvělá kvalita výrobku.
[24. 1. 2022] Anonymní recenze
addrychlé doručení zboží
[24. 1. 2022] Anonymní recenze
addspolehlivost a platba dobírkou bez poplatku
[22. 1. 2022] Anonymní recenze
addMám již po druhé toto nádobí a vždycky jsem byla spokojená, Kvalita sice není na celý život, ale přes 15 let ano.
[17. 1. 2022] Anonymní recenze
Spokojenost
[13. 1. 2022] Anonymní recenze
Jsem velmi zpokojena s vašim zbožím.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Výhody indukčního titanového nádobí AMT Gastroguss

1. Finančně a časově úsporné vaření - díky výborným tepelným vlastnostem

Indukční titanové nádobí AMT Gastroguss má výborné tepelné vlastnosti díky:

a) slitině Silumin (směs hliníku s křemíkem), která se vyznačuje vysokou vodivostí tepla – nádobí příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po nádobě

b) silnému dnu a stěnám, které mají akumulační schopnost   připravené pokrmy vydrží dlouho teplé a není nutné po určité době znovu zahřívat a zárověň nehrozí doformace tvaru při změnách teplot – nádobí se nezdeformuje při příliš silném zdroji tepla ani v případě, že nalijeme studenou vodu do rozpálené pánve.



2. Zdravé vaření s minimem tuku a oleje - díky patentovanému nepřilnavému povrchu

Indukční titanové nádobí AMT Gastroguss má patentovanou nepřilnavou (antiadhezní) 4- vrstvou povrchovou úpravu, díky které je možné připravovat pokrmy bez tuku (nebo používáte minimální množství tuku, například při smažení řízků), aniž by došlo k připálení jídla.



3. Snadná údržba titanového nádobí - díky patentovanému nepřilnavému povrchu

Indukční titanové nádobí AMT Gastroguss má titanovou patentovanou nepřilnavou 4- vrstvou povrchovou úpravu, díky které můžeme připravovat pokrmy bez tuku a zároveň se jídlo nepřipaluje. Pokud se podaří přece jenom jídlo připálit, např. díky příliš vysoké teplotě, nebo v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku, vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou!


4. Dlouhá životnost titanového nádobí - díky kvalitnímu odolnému materiálu

Nádobí obsahuje oxid titančitý, který je podobně tvrdý jako diamant. Titanový vrstva tak zajišťuje vysokou tvrdost, odolnost a oděruvzdornost nádobí. Dno titanového nádobí AMT Gastroguss má sílu až jeden centimentr – to dělá z titanového nádobí vysoce odolnou záležitost. Titanové nádobí se při správné údržbě nezničí opotřebením. Při takové tloušťce se nedeformuje při změně teplot a také odolává vysokým teplotám. Samotné úchyty nádobí jsou vyrobené také z vysoce kvalitního materiálu a je možné jejich použití při pečení v troubě až do 240 °C. Záruka je 3 roky na povrch nádobí a 25 let na rovnost dna.



5. Mnohostranné využití - vhodné na všechny typy sporáků i do trouby

V indukčním titanovém nádobí AMT Gastroguss můžeme péct, zapékat, dusit, grilovat a smažit. Titanové nádobí je vhodné na sporák i do trouby do 240 °C. Nádobí je určené pro varné plochy indukční, plynové, elektrické, sklokeramické.




Ukázka smažení vajíček – bez tuku a bez připalování


Pokračujte dále na: nabídku titanové nádobí na indukci


Zpět