Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addraychle a bez platby za dopravu
[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlý, spolehlivý prodejce
[14. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlost dodání, kvalitní výrobek, skvělá komunikace s obchodem
[23. 8. 2022] Anonymní recenze
addDěkuji za rychlé vyřízení objednávky a odeslání.
[17. 8. 2022] Anonymní recenze
addSpokojenost
[14. 8. 2022] Anonymní recenze
Vše v naprostém pořádku.OK

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Indukční titanové nádobí a jeho využití

Titanové nádobí na indukci je určeno pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické a indukční.

Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.

Díky nepřilnavému povrchu nádobí připravujeme pokrmy bez anebo s minimálním množstvím tuku nebo oleje. Pokrmy se nepřipalují a nádobí se snadno čistí. V titanovém nádobí na indukci můžeme dusit, zapékat, péct, grilovat, smažit.


DUŠENÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme dusit maso, směsi masa, zeleninu. Pokrmy dusíme ve vlastní šťávě nebo přidáváním malého množství tekutiny tak, aby se potravina nevařila, nýbrž dusila. Jelikož se v indukčním titanovém nádobí rozšiřuje teplo stejnoměrně až do horních částí stěn, dusí se jídlo stejnoměrně a nevysušuje se.


ZAPÉKÁNÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme zapékat maso, zeleninu, přílohy. Zapékat můžeme bez použití másla, oleje či jiného tuku. Pokrm se nám přitom vůbec nepřichytí.


PEČENÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme péct maso, moučníky. Suroviny mohou být pečeny bez tuku, přitom zůstávají šťavnaté a vláčné. Pokrmy se nepřesoušejí a jsou velice chutné.


GRILOVÁNÍ

V indukčním titanovém nádobí mžeme pokrmy také grilovat v troubě. Pokrm nepodléváme vodou, nýbrž potíráme pouze pomocí mašlovačky olejem, který ochutíme grilovacím kořením, česnekem, mletou sladkou paprikou, apod. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky.


SMAŽENÍ

Smažení je pro nás organismus z hlediska zdravotního nejméně vhodným postupem přípravy pokrmů. Smažení v titanovém nádobí na indukci má ale oproti běžnému smažení obrovskou výhodu – nemusíme používat tolik tuku jako při smažení na běžné pánvi. Titanovou nádobu stačí pouze vymazat olejem nebo tukem (asi 2 lžíce) nebo můžeme pomocí mašlovačky potřít tukem obalovaný řízek. Usmažený řízek bude křehký a maso šťavnaté. V tomto případě je použití menšího množství tuku nutné, strouhanka by nám v nádobí totiž zčernala.


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí


Zpět