Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[26. 9. 2023] Anonymní recenze
Rychlost, kvalita.
[20. 9. 2023] Anonymní recenze
addVelmi rychlé vyřízení
Celková spokojenost
[14. 9. 2023] Anonymní recenze
Rychlost dodání, kvalita
[12. 9. 2023] Anonymní recenze
addProdávají kvalitu
add Komunikace bez problému
add Zabaleno velmi dobře.
[11. 9. 2023] Anonymní recenze
Kvalitní zboží, rychlé doručení
[9. 9. 2023] Anonymní recenze
addDobrý výběr, přijatelné ceny kvalitní nádobí jak na indukci tak další typy sporáků , další věci které souvisí s kuchyní.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Indukční titanové nádobí a jeho využití

Titanové nádobí na indukci je určeno pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické a indukční.

Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.

Díky nepřilnavému povrchu nádobí připravujeme pokrmy bez anebo s minimálním množstvím tuku nebo oleje. Pokrmy se nepřipalují a nádobí se snadno čistí. V titanovém nádobí na indukci můžeme dusit, zapékat, péct, grilovat, smažit.


DUŠENÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme dusit maso, směsi masa, zeleninu. Pokrmy dusíme ve vlastní šťávě nebo přidáváním malého množství tekutiny tak, aby se potravina nevařila, nýbrž dusila. Jelikož se v indukčním titanovém nádobí rozšiřuje teplo stejnoměrně až do horních částí stěn, dusí se jídlo stejnoměrně a nevysušuje se.


ZAPÉKÁNÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme zapékat maso, zeleninu, přílohy. Zapékat můžeme bez použití másla, oleje či jiného tuku. Pokrm se nám přitom vůbec nepřichytí.


PEČENÍ

V titanovém indukčním nádobí můžeme péct maso, moučníky. Suroviny mohou být pečeny bez tuku, přitom zůstávají šťavnaté a vláčné. Pokrmy se nepřesoušejí a jsou velice chutné.


GRILOVÁNÍ

V indukčním titanovém nádobí mžeme pokrmy také grilovat v troubě. Pokrm nepodléváme vodou, nýbrž potíráme pouze pomocí mašlovačky olejem, který ochutíme grilovacím kořením, česnekem, mletou sladkou paprikou, apod. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky.


SMAŽENÍ

Smažení je pro nás organismus z hlediska zdravotního nejméně vhodným postupem přípravy pokrmů. Smažení v titanovém nádobí na indukci má ale oproti běžnému smažení obrovskou výhodu – nemusíme používat tolik tuku jako při smažení na běžné pánvi. Titanovou nádobu stačí pouze vymazat olejem nebo tukem (asi 2 lžíce) nebo můžeme pomocí mašlovačky potřít tukem obalovaný řízek. Usmažený řízek bude křehký a maso šťavnaté. V tomto případě je použití menšího množství tuku nutné, strouhanka by nám v nádobí totiž zčernala.


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí


Zpět