Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[26. 9. 2023] Anonymní recenze
Rychlost, kvalita.
[20. 9. 2023] Anonymní recenze
addVelmi rychlé vyřízení
Celková spokojenost
[14. 9. 2023] Anonymní recenze
Rychlost dodání, kvalita
[12. 9. 2023] Anonymní recenze
addProdávají kvalitu
add Komunikace bez problému
add Zabaleno velmi dobře.
[11. 9. 2023] Anonymní recenze
Kvalitní zboží, rychlé doručení
[9. 9. 2023] Anonymní recenze
addDobrý výběr, přijatelné ceny kvalitní nádobí jak na indukci tak další typy sporáků , další věci které souvisí s kuchyní.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Popis a řez indukčního titanového nádobí AMT Gastroguss


1) Tělo nádobí tvoří slitina Silumin (směs hliníku a křemíku), která se vyznačuje výbornou vodivostí tepla –  dochází k rychlému a rovnoměrnému rozvodu tepla a díky zesílenému dnu a stěnám – vydrží pokrmy dlouho teplé (akumulační schopnost) a nehrozí deformace tvaru při změně teplot.

2) Titanová vrstva (1. vrstva) – oxid titaničitý je podobně tvrdý jako diamant, titanová vrstva zajišťuje vysokou tvrdost, odolnost a oděruvzdornost.

3) Antikorozní vrstva (2. vrstva) – ochranná utěsňovací vrstva určená pro zamezení koroze.

4) Zesílená vrstva (3. vrstva) – pro dlouhotrvající vysokou odolnost.

5) Antiadhesivní (nepřilnavá) vrstva (4. vrstva) – v našem případě je to speciální patentovaná nepřilnavá a antibakteriální vrstva Lotan® – zabraňuje přichytávání pokrmů, umožňuje zdravé vaření bez tuku a jednoduché a rychlé čištění.


6) Zesílená mosazná závitová vložka – pro trvalou pevnost úchytů nádobí, odolná plastová rukojeť nebo madla nádobí při vaření na sporáků nepálí, jsou odolné do teploty do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).

7) Speciální ventilační systém – zajišťuje mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin).

8) a 9) Umělohmotné rukojetě nebo úchyty na titanovém nádobí a skleněné poklici při vaření na sporáku nepálí. Jsou odolné do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí  


Zpět