Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addraychle a bez platby za dopravu
[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlý, spolehlivý prodejce
[14. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlost dodání, kvalitní výrobek, skvělá komunikace s obchodem
[23. 8. 2022] Anonymní recenze
addDěkuji za rychlé vyřízení objednávky a odeslání.
[17. 8. 2022] Anonymní recenze
addSpokojenost
[14. 8. 2022] Anonymní recenze
Vše v naprostém pořádku.OK

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Popis a řez indukčního titanového nádobí AMT Gastroguss


1) Tělo nádobí tvoří slitina Silumin (směs hliníku a křemíku), která se vyznačuje výbornou vodivostí tepla –  dochází k rychlému a rovnoměrnému rozvodu tepla a díky zesílenému dnu a stěnám – vydrží pokrmy dlouho teplé (akumulační schopnost) a nehrozí deformace tvaru při změně teplot.

2) Titanová vrstva (1. vrstva) – oxid titaničitý je podobně tvrdý jako diamant, titanová vrstva zajišťuje vysokou tvrdost, odolnost a oděruvzdornost.

3) Antikorozní vrstva (2. vrstva) – ochranná utěsňovací vrstva určená pro zamezení koroze.

4) Zesílená vrstva (3. vrstva) – pro dlouhotrvající vysokou odolnost.

5) Antiadhesivní (nepřilnavá) vrstva (4. vrstva) – v našem případě je to speciální patentovaná nepřilnavá a antibakteriální vrstva Lotan® – zabraňuje přichytávání pokrmů, umožňuje zdravé vaření bez tuku a jednoduché a rychlé čištění.


6) Zesílená mosazná závitová vložka – pro trvalou pevnost úchytů nádobí, odolná plastová rukojeť nebo madla nádobí při vaření na sporáků nepálí, jsou odolné do teploty do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).

7) Speciální ventilační systém – zajišťuje mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin).

8) a 9) Umělohmotné rukojetě nebo úchyty na titanovém nádobí a skleněné poklici při vaření na sporáku nepálí. Jsou odolné do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí  


Zpět