Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[26. 10. 2020] Anonymní recenze
addVýborná komunikace i přes chybu v jejich platební bráně ihned reagovali i ve večerních hodinách na zprávu a vše jsme obratem doresili.
[26. 10. 2020] Anonymní recenze
Zboží bylo při dopravě poškozeno. Při následné reklamaci, prodejce okamžitě poslal náhradní díl.
[26. 10. 2020] Anonymní recenze
addbleskové dodání
add relativně nízké ceny
removenevím
[25. 10. 2020] Anonymní recenze
addRychlost, kvalita
[24. 10. 2020] Anonymní recenze
Velmi rychle jednání a dodání zboží
[21. 10. 2020] Anonymní recenze
O.K.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Popis a řez indukčního titanového nádobí AMT Gastroguss


1) Tělo nádobí tvoří slitina Silumin (směs hliníku a křemíku), která se vyznačuje výbornou vodivostí tepla –  dochází k rychlému a rovnoměrnému rozvodu tepla a díky zesílenému dnu a stěnám – vydrží pokrmy dlouho teplé (akumulační schopnost) a nehrozí deformace tvaru při změně teplot.

2) Titanová vrstva (1. vrstva) – oxid titaničitý je podobně tvrdý jako diamant, titanová vrstva zajišťuje vysokou tvrdost, odolnost a oděruvzdornost.

3) Antikorozní vrstva (2. vrstva) – ochranná utěsňovací vrstva určená pro zamezení koroze.

4) Zesílená vrstva (3. vrstva) – pro dlouhotrvající vysokou odolnost.

5) Antiadhesivní (nepřilnavá) vrstva (4. vrstva) – v našem případě je to speciální patentovaná nepřilnavá a antibakteriální vrstva Lotan® – zabraňuje přichytávání pokrmů, umožňuje zdravé vaření bez tuku a jednoduché a rychlé čištění.


6) Zesílená mosazná závitová vložka – pro trvalou pevnost úchytů nádobí, odolná plastová rukojeť nebo madla nádobí při vaření na sporáků nepálí, jsou odolné do teploty do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).

7) Speciální ventilační systém – zajišťuje mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin).

8) a 9) Umělohmotné rukojetě nebo úchyty na titanovém nádobí a skleněné poklici při vaření na sporáku nepálí. Jsou odolné do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).


Pokračujte dále na: indukční titanové nádobí  


Zpět