Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[12. 12. 2024] Anonymní recenze
Již jsem si zakoupila druhý kastrol protože je to výborné nádobí na vaření i pečení piškotu za 17 minut perfektně pečený. Doporučuji všem. Ludvíková
[12. 12. 2024] Anonymní recenze
addRychlá komunikace, vstřícnost.
Skvělá a rychlá reálce na dotazy. Plus profesionální firma, která dbá na své zákazníky.
[12. 12. 2024] Anonymní recenze
spokojenost
[12. 12. 2024] Anonymní recenze
Ok
[10. 12. 2024] Anonymní recenze
Nakup probehl bez problemu. ahoj.
[10. 12. 2024] Anonymní recenze
addŠiroký sortiment.
add Velmi kvalitní titanové nádobí.
Skvělé nádobí za rozumnou cenu.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanové PÁNVE s ODNÍMATELNOU rukojetí
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Jak vařit v indukčním titanovém nádobí AMT Gastroguss

V indukčním titanovém nádobí AMT Gastroguss se nemusíte učit vařit. Vaření je snadné a jednoduché. Při vaření v titanovém nádobí nemusíte používat žádný tuk (nebo používáte pouze minimální množství tuku, například při smažení řízků) a učíte se ovládat tepelný zdroj. To znamená, že po úvodním rozehřátí nádobí výrazně snížíte výkon tepelného zdroje - stačí na 1/3. Pár minut před koncem zdroj tepla vypněte úplně. Nádobí se tím zbytečně nepřehřívá, šetří energii a tím i peníze. Díky výbornému rozvedení tepla udržuje titanové nádobí teplo déle a tím není potřeba zbytečně dlouho vysokého výkonu tepelného zdroje.

Postup, jak vařit v indukčním titanovém nádobí:

  1. Nádobí je nutné rozehřát na provozní teplotu, na které pak jídlo na sporáku připravujeme. Provozní teploty docílíme tím, že nádobí na sporáku rozehřejeme na maximální výkon, zhruba na 1 minutu (záleží na zdroji tepla). Zda jsme docílili správné teploty si ověříme jednoduše tím, že stříkneme pár kapek studené vody na dno nádoby. Pokud kapky zasyčí, je nádoba správně rozehřátá a můžeme na ní začínat připravovat pokrmy bez přidání tuku. Menší množství tuku nebo oleje přidáváme pouze v případě smažení určitých druhů jídel – například potraviny obalené ve strouhance, bramboráky, nebo cibule. Nádobí stačí lehce vymazat olejem nebo tukem a rozehřát.

  2. Poté už můžeme zdroj tepla snížit.

  3. Vařič vypneme pár minut před dokončením, tím využijeme tepelných vlastností nádobí a jídlo nechámem samovolně dokončit, aniž bychom spotřebovávali energii.

Titanové nádobí AMT Gastroguss je určené pro varné plochy indukční, elektrické, sklokeramické a plynové. Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé titanové nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.

Při vaření je vhodné používat plastové, dřevěné pomůcky nebo silikonové pomůcky, které můžete zakoupit na našem e-shopu. Ostré předměty mohou v titanovém materiálu zanechat stopy, které však na kvalitu a přípravu jídla nemají žádný vliv – jedná se pouze o estetickou záležitost.



Pokračujete dále na: indukční itanové nádobí


Zpět