Nízké pánve na indukci

Nízké titanové pánve od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch, včetně ...

Nízké titanové pánve od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch, včetně indukce. Nízké pánve  jsou dodávány i se skleněnou poklicí. Pánve jsou vhodné i pro použití v troubě (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C). Nízký okraj pánve umožňuje snadnější obrácení pokrmů během jejich smažení, a proto jsou pánve vhodné zejména pro přípravu omelet, palačinek, bramboráků apod. Nízké pánve jsou také k dispozici ve variantě s odnímatelnou rukojetí.


Výhody titanových nízkých pánví na indukci:

  • Výborná tepelna vodivost - pánev příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, zároveň pokrmy vydrží dlouho teplé.
  • Nepřilnavost - díky nepřilnavému povrchu můžeme pokrmy na pánvi připravovat bez tuku a bez připalování. Pokud se nám podaří pokrm přece jen připálit (např. v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku nebo při příliš vysoké teplotě), vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou! Pouze menší množství tuku použijeme v případě smažení (např. smažení řízků).
  • Masivnost - tím, že je pánev těžší, se nemusíme bát, že při míchání nám bude pánev jezdit po sporáku. Můžeme tak v jedné ruce držet pokličku a druhou rukou můžeme míchat.
  • Odolnost - pánve se nezdeformují při změně teplot, tzn. že můžeme rozehřátou pánev strčit pod proud studené vody nebo pánev odložit na chladný povrch a dno a stěny pánve se nezdeformují!
  • Žáruvzdornost - pánve jsou vhodné i do trouby (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 240 °C).
SKRÝT TEXT
CELÝ TEXT
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek
Zobrazeno 1 – 6 z 6 položek