Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[16. 1. 2025] Anonymní recenze
Vše je O.K.
[16. 1. 2025] Anonymní recenze
addoperativní, vstřícní
[7. 1. 2025] Anonymní recenze
addRychlé a spolehlivé dodání
Super nákup
[6. 1. 2025] Anonymní recenze
addSkvělý výběr
add Rychlost
add Výborná komunikace obchodu
add Perfektní zboží
[6. 1. 2025] Anonymní recenze
Vše proběhlo v pořádku, rychlé dodání.
[5. 1. 2025] Anonymní recenze
Rychlé doručení - pořádně zabaleno. Pánvička 24/ 7 s poklicí je mnohem těžší, než jsem očekávala.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanové PÁNVE s ODNÍMATELNOU rukojetí
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Titanové nádobí první použití

Postup před prvním použitím:

1. titanové nádobí umyjeme horkou vodou s přídavkem saponátu a vytřete do sucha, případně necháme vyschnout

2. titanové nádobí potřeme lehce tukem nebo olejem a mírně zahřejeme cca 3-5 min. na teplotu 170-180 °C (pro ověření teploty doporučujeme provést zkoušku vody tak, že do nádoby stříkneme pár kapek vody, které se při správné teplotě rozprasknou, začnou perlit a rychle se odpaří)

3. titanové nádobí vytřeme od zbylého tuku nebo oleje a můžeme na něm začít připravovat pokrmy

4. ke skleněné poklicí správně připevníme držadlo


Pokračujte dále na: titanové nádobí 


Zpět