Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[22. 5. 2024] Anonymní recenze
addochota, dobrá spolupráce
[14. 5. 2024] Anonymní recenze
Pohodlně z domova
[10. 5. 2024] Anonymní recenze
addÚspora času.
[10. 5. 2024] Anonymní recenze
addRychlost, ochota personálu
[29. 4. 2024] Anonymní recenze
adddobrý přehled zboží
add opravdu kvalitní zboží, které při správném zacházení vydrží
add v případě problémů s výrobkem, okamžitá výměna dle záručních podmínek
[28. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost zaslání zboží

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
TLAKOVÝ titanový HRNEC v praxi - hovězí guláš
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - šunkofleky
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Popis a řez titanového nádobí

1) Tělo nádobí tvoří slitina Silumin (směs hliníku a křemíku), která se vyznačuje výbornou vodivostí tepla –  dochází k rychlému a rovnoměrnému rozvodu tepla a díky zesílenému dnu a stěnám – vydrží pokrmy dlouho teplé (akumulační schopnost) a nehrozí deformace tvaru při změně teplot.

2) Titanová vrstva (1. vrstva) – oxid titaničitý je podobně tvrdý jako diamant, titanová vrstva zajišťuje vysokou tvrdost, odolnost a oděruvzdornost.

3) Antikorozní vrstva (2. vrstva) – ochranná utěsňovací vrstva určená pro zamezení koroze.

4) Zesílená vrstva (3. vrstva) – pro dlouhotrvající vysokou odolnost.

5) Antiadhesivní (nepřilnavá) vrstva (4. vrstva) – v našem případě je to speciální patentovaná nepřilnavá a antibakteriální vrstva Lotan® – zabraňuje přichytávání pokrmů, umožňuje zdravé vaření bez tuku a jednoduché a rychlé čištění.


6) Zesílená mosazná závitová vložka – pro trvalou pevnost úchytů nádobí, odolná plastová rukojeť nebo madla nádobí při vaření na sporáků nepálí, jsou odolné do teploty do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).

7) Speciální ventilační systém – zajišťuje mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin).

8) a 9) Umělohmotné rukojetě nebo úchyty na titanovém nádobí a skleněné poklici při vaření na sporáku nepálí. Jsou odolné do 240 °C (nádobí je vhodné i do trouby).



Pokračujte dále na: titanové nádobí


Zpět