Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[20. 4. 2025] Anonymní recenze
Skvělý
[19. 4. 2025] Anonymní recenze
Kvalita, rychlost dodání.
[17. 4. 2025] Anonymní recenze
Okamžité vyřízení objednávky. Balík bohužel díky dopravě dorazil poškozený. Telefonicky jsem řešil s firmou a okamžitě mi odeslali nové zboží s tím, že si reklamaci vyřídí s dopravcem. Naprosto perfektní přístup. Již jsem objednával opakovaně a s výrobky jsem naprosto spokojený.
[15. 4. 2025] Anonymní recenze
Zboží mají skutečně skladem, po 2 zkušenostech u konkurence, kdy se holedbali, že dodají do druhého dne, a nic neposlali, Zgastro nekecá a funguje!
[13. 4. 2025] Anonymní recenze
Bezproblémový nákup
[9. 4. 2025] Anonymní recenze
addPánev vyzkoušení, zatím spokojenost
add Po prvním vaření, můžu říct zatím fajn

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?

Titanové nádobí AMT Gastroguss a jeho využití

Titanové nádobí je určeno pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické. Pro indukční vařič je určeno indukční titanové nádobí

Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé titanové nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.


Díky nepřilnavému povrchu nádobí připravujeme pokrmy bez anebo s minimálním množstvím tuku nebo oleje. Pokrmy se nepřipalují a nádobí se snadno čistí. V titanovém nádobí můžeme dusit, zapékat, péct, grilovat, smažit.

DUŠENÍ 

V titanovém nádobí můžeme dusit maso, zeleninu. Pokrmy dusíme ve vlastní šťávě nebo přidáváním malého množství tekutiny (např. vývar) tak, aby se potravina nevařila, nýbrž dusila. Jelikož se v titanovém nádobí rozšiřuje teplo stejnoměrně až do horních částí stěn, dusí se jídlo stejnoměrně a nevysušuje se.

ZAPÉKANÍ 

V titanovém nádobí můžeme zapékat maso, zeleninu, přílohy. Zapékat můžeme bez použití másla, oleje či jiného tuku. Pokrm se nám přitom vůbec nepřichytí.

PEČENÍ 

V titanovém nádobí můžeme péct maso, moučníky. Suroviny mohou být pečeny bez tuku, přitom zůstávají šťavnaté a vláčné. Pokrmy se nepřesoušejí a jsou velice chutné.

GRILOVÁNÍ 

V titanovém nádobí můžeme pokrmy také grilovat v troubě. Pokrm nepodléváme vodou, nýbrž potíráme pouze pomocí mašlovačky olejem, který ochutíme grilovacím kořením, česnekem, mletou sladkou paprikou, apod. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky.

SMAŽENÍ 

Smažení je pro nás organismus z hlediska zdravotního nejméně vhodným postupem přípravy pokrmů. Smažení v titanovém nádobí má ale oproti běžnému smažení obrovskou výhodu – nemusíme používat tolik tuku jako při smažení na běžné pánvi. Titanové nádobí stačí pouze vymazat olejem nebo tukem (asi 2 lžíce) nebo můžeme pomocí mašlovačky potřít tukem obalovaný řízek. Usmažený řízek bude křehký a maso šťavnaté. V tomto případě je použití menšího množství tuku nutné, strouhanka by nám v nádobí totiž zčernala.


Pokračujte dále na: titanové nádobí


Zpět