Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[18. 4. 2024] Anonymní recenze
addZboží objednáno telefonicky
removeŽádná
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
...jsem spokojený, objednávka byla rychle vyřízena, hrnec splňuje očekávání...
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
Rychlé dodání
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost a ochotna.
Doporučuji všem tu to firmu. Rychlá a kvalitní komunikace. Objednal jsem si pánev. Prvotřídní kvalita. Doporučuji.
[31. 3. 2024] Anonymní recenze
Líbí se mi, že koupím zvlášť poklici, když se mi rozbije
[28. 3. 2024] Anonymní recenze
addObjednávka byla doručena do 2 dnů. Paní byla velice milá a ochotná a hlavně dobře poradit. Jen takových lidí by mělo být v obchodech více, protože lidí kteří dokáží poradit s výběrem je málo.
Mohu obchod jen doporučit a určitě jsem nenakoupila naposled.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - ukázka smažení palačinek
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Titanové nádobí AMT Gastroguss a jeho využití

Titanové nádobí je určeno pro varné plochy plynové, elektrické a sklokeramické. Pro indukční vařič je určeno indukční titanové nádobí

Veškeré nádobí AMT Gastroguss, včetně skleněných poklic a úchytů, můžeme rovněž dát do trouby na teplotu až 240 °C, čímž dosáhneme univerzálního využití každé titanové nádoby. U plynu doporučujeme užití plotýnky z důvodu jednodušší údržby stříbrného dna.


Díky nepřilnavému povrchu nádobí připravujeme pokrmy bez anebo s minimálním množstvím tuku nebo oleje. Pokrmy se nepřipalují a nádobí se snadno čistí. V titanovém nádobí můžeme dusit, zapékat, péct, grilovat, smažit.

DUŠENÍ 

V titanovém nádobí můžeme dusit maso, zeleninu. Pokrmy dusíme ve vlastní šťávě nebo přidáváním malého množství tekutiny (např. vývar) tak, aby se potravina nevařila, nýbrž dusila. Jelikož se v titanovém nádobí rozšiřuje teplo stejnoměrně až do horních částí stěn, dusí se jídlo stejnoměrně a nevysušuje se.

ZAPÉKANÍ 

V titanovém nádobí můžeme zapékat maso, zeleninu, přílohy. Zapékat můžeme bez použití másla, oleje či jiného tuku. Pokrm se nám přitom vůbec nepřichytí.

PEČENÍ 

V titanovém nádobí můžeme péct maso, moučníky. Suroviny mohou být pečeny bez tuku, přitom zůstávají šťavnaté a vláčné. Pokrmy se nepřesoušejí a jsou velice chutné.

GRILOVÁNÍ 

V titanovém nádobí můžeme pokrmy také grilovat v troubě. Pokrm nepodléváme vodou, nýbrž potíráme pouze pomocí mašlovačky olejem, který ochutíme grilovacím kořením, česnekem, mletou sladkou paprikou, apod. Pokrm grilujeme, dokud nedocílíme křupavé kůrčičky.

SMAŽENÍ 

Smažení je pro nás organismus z hlediska zdravotního nejméně vhodným postupem přípravy pokrmů. Smažení v titanovém nádobí má ale oproti běžnému smažení obrovskou výhodu – nemusíme používat tolik tuku jako při smažení na běžné pánvi. Titanové nádobí stačí pouze vymazat olejem nebo tukem (asi 2 lžíce) nebo můžeme pomocí mašlovačky potřít tukem obalovaný řízek. Usmažený řízek bude křehký a maso šťavnaté. V tomto případě je použití menšího množství tuku nutné, strouhanka by nám v nádobí totiž zčernala.


Pokračujte dále na: titanové nádobí


Zpět