Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[29. 11. 2023] Anonymní recenze
addzboží přišlo obratem
removenení možno si zboží nejdříve prohlédnout
[27. 11. 2023] Anonymní recenze
solidní
[27. 11. 2023] Anonymní recenze
addRychlost doručení
Velice příjemná paní,skvělé mi poradila,moje osobní hodnocení sto hvězdiček.Příště nakoupímjen u Vás,kvalitní výrobky,prostě supr.
[25. 11. 2023] Anonymní recenze
addVelký výběr profesionálního nádobí
add Nádobí vypadá kvalitně
[23. 11. 2023] Anonymní recenze
addpřehledné www stránky, výborná komunikace, bleskové dodání, perfektně zabaleno
add přehledné www stránky, výborná komunikace, bleskové dodání, perfektně zabaleno
přehledné www stránky, výborná komunikace, bleskové dodání, perfektně zabaleno, spokojenost s dodáním a doporučuji
[22. 11. 2023] Anonymní recenze
addKomunikace
add Rychlost

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Princip vaření v napařovacím hrnci

Příprava pokrmů probíhá ve skleněných napařovacích nástavcích, které lze použít pro jakýkoliv hrnec o stejném rozměru jako je nástavec. Vaření v páře probíhá na principu cirkulace páry o vysoké teplotě. Při vaření nepřichází bezprostředně do styku potrava s vroucí vodou, nýbrž je vařena okolo proudící parou. Na dně výparníku jsou ventilační otvory o dostatečném průměru, pomocí kterých se pára cirkuluje. Vlastní šťáva z potravy stoupá rovněž vzhůru a kondenzuje se na skleněné poklici. Tímto oběhem je potrava vařena velmi šetrně pod bodem varu.

Pro maximální efektivitu zdravého vaření, doporučujeme pokrmy připravovat ve 2 kusech napařovacích nástavců, kdy můžeme celé menu připravovat ve stejný čas! Do prvního spodního pařáku dáme jídlo, které se vaří nejdéle (většinou maso) a do druhého pařáku dáme jídlo, které se vaří kratší čas (přílohu jako brambory, zeleninu). Vodu v hrnci můžeme podle chuti různě okořenit, popř. připravit vývar na polévku nebo omáčku. Pro ty, kteří chtějí celé menu připravovat v páře, doporučujeme zakoupit některý z našich napařovacích hrnců. Pro indukční sporáky máme také variantu indukčních napařovacích hrnců.


Pokračujte dále na: vaření v páře

Zpět