Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addraychle a bez platby za dopravu
[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlý, spolehlivý prodejce
[14. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlost dodání, kvalitní výrobek, skvělá komunikace s obchodem
[23. 8. 2022] Anonymní recenze
addDěkuji za rychlé vyřízení objednávky a odeslání.
[17. 8. 2022] Anonymní recenze
addSpokojenost
[14. 8. 2022] Anonymní recenze
Vše v naprostém pořádku.OK

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Jak vařit v napařovacím hrnci?

  • Vždy dbejte na to, aby v hrnci bylo dostatečné množství vody, minimální doporučené množství je cca 1/3 objemu nádoby (hrnce).
  • Voda v hrnci se nesmí dotýkat potravin a musí být stále ve varu. Vodu můžeme podle chuti různě okořenit. Místo vody lze použít i vývar a pak z něho připravit polévky nebo omáčky.
  • Potraviny do výparníku neklademe příliš těsně vedle sebe, aby mohla okolo nich snadno proudit pára.
  • Pro maximální efektivitu zdravého vaření, doporučujeme pokrmy připravovat ve 2 patrech napařovacích nástaveb, kdy můžete celé menu připravovat ve stejný čas!

                 => do první spodní napařovací nástavby – dáme jídlo, které se vaří nejdéle (většinou maso)
                 => do druhé vrchní napařovací nástavby – dáme jídlo, které se vaří kratší čas, např. přílohy jako brambory

  • Vatšinou je oběd nebo večeře v páře připravena do 30 minut.
  • Nedoporučujeme používat zmražené potraviny. Doba vaření se pak prodlouží až o 30%. 
  • Používejte pokličku, aby nedocházelo k úniku páry, která musí kolovat uvnitř systému.
  • Po uvaření nenechávejte pokrm v napařovací nástavbě, ještě dlouho vzniká pára, která by mohla pokrm rozvařit a znehodnotit.
  • Při sundávání poklice dávejte pozor na unikající horkou páru!
  • Skleněné výparníky a poklici umýváme v horké vodě běžným saponáty. Po vaření stačí hrnec vypláchnout vodou a utřít dosucha. 

Videoukázka přípravy lososa v napařovacím hrnci



Pokračujte dále na: vaření v páře

Zpět