Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[2. 12. 2025] Anonymní recenze
addMaximální spokojenost,rychlé vyřízení
[1. 12. 2025] Anonymní recenze
addPerfektní nádobí
removeŽádná
[30. 11. 2025] Anonymní recenze
Vše OK.
[28. 11. 2025] Anonymní recenze
Včasné doručení, dobrý obal.
[24. 11. 2025] Anonymní recenze
addRychly obchod
add Dobre ceny
[24. 11. 2025] Anonymní recenze
Rychlé dodání, dobře zabaleno.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - šunkofleky
Image
Titanové pánve s ODNÍMATELNOU RUKOJETÍ → ze SPORÁKU rovnou do TROUBY
Image
Titanový lívanečník - ukázka smažení lívanců
Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?

Jak vařit v napařovacím hrnci?

  • Vždy dbejte na to, aby v hrnci bylo dostatečné množství vody, minimální doporučené množství je cca 1/3 objemu nádoby (hrnce).
  • Voda v hrnci se nesmí dotýkat potravin a musí být stále ve varu. Vodu můžeme podle chuti různě okořenit. Místo vody lze použít i vývar a pak z něho připravit polévky nebo omáčky.
  • Potraviny do výparníku neklademe příliš těsně vedle sebe, aby mohla okolo nich snadno proudit pára.
  • Pro maximální efektivitu zdravého vaření, doporučujeme pokrmy připravovat ve 2 patrech napařovacích nástaveb, kdy můžete celé menu připravovat ve stejný čas!

                 => do první spodní napařovací nástavby – dáme jídlo, které se vaří nejdéle (většinou maso)
                 => do druhé vrchní napařovací nástavby – dáme jídlo, které se vaří kratší čas, např. přílohy jako brambory

  • Vatšinou je oběd nebo večeře v páře připravena do 30 minut.
  • Nedoporučujeme používat zmražené potraviny. Doba vaření se pak prodlouží až o 30%. 
  • Používejte pokličku, aby nedocházelo k úniku páry, která musí kolovat uvnitř systému.
  • Po uvaření nenechávejte pokrm v napařovací nástavbě, ještě dlouho vzniká pára, která by mohla pokrm rozvařit a znehodnotit.
  • Při sundávání poklice dávejte pozor na unikající horkou páru!
  • Skleněné výparníky a poklici umýváme v horké vodě běžným saponáty. Po vaření stačí hrnec vypláchnout vodou a utřít dosucha. 

Videoukázka přípravy lososa v napařovacím hrnci



Pokračujte dále na: vaření v páře

Zpět