Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[8. 11. 2024] Anonymní recenze
addrychlost
[8. 11. 2024] Anonymní recenze
vše rychle vyřízeno
[4. 11. 2024] Anonymní recenze
addDobré ceny, rychlé dodání
[26. 10. 2024] Anonymní recenze
Velmi dobrá komunikace.
[23. 10. 2024] Anonymní recenze
removejiž delší dobu mi v nabídce chybí objemově menší nádobí
spolehlivost
[19. 10. 2024] Anonymní recenze
addRychlost
Nakupují zde pravidelně a vždy jsem byla spokojena

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Jak vařit v napařovacím hrnci?

  • Vždy dbejte na to, aby v hrnci bylo dostatečné množství vody, minimální doporučené množství je cca 1/3 objemu nádoby (hrnce).
  • Voda v hrnci se nesmí dotýkat potravin a musí být stále ve varu. Vodu můžeme podle chuti různě okořenit. Místo vody lze použít i vývar a pak z něho připravit polévky nebo omáčky.
  • Potraviny do výparníku neklademe příliš těsně vedle sebe, aby mohla okolo nich snadno proudit pára.
  • Pro maximální efektivitu zdravého vaření, doporučujeme pokrmy připravovat ve 2 patrech napařovacích nástaveb, kdy můžete celé menu připravovat ve stejný čas!

                 => do první spodní napařovací nástavby – dáme jídlo, které se vaří nejdéle (většinou maso)
                 => do druhé vrchní napařovací nástavby – dáme jídlo, které se vaří kratší čas, např. přílohy jako brambory

  • Vatšinou je oběd nebo večeře v páře připravena do 30 minut.
  • Nedoporučujeme používat zmražené potraviny. Doba vaření se pak prodlouží až o 30%. 
  • Používejte pokličku, aby nedocházelo k úniku páry, která musí kolovat uvnitř systému.
  • Po uvaření nenechávejte pokrm v napařovací nástavbě, ještě dlouho vzniká pára, která by mohla pokrm rozvařit a znehodnotit.
  • Při sundávání poklice dávejte pozor na unikající horkou páru!
  • Skleněné výparníky a poklici umýváme v horké vodě běžným saponáty. Po vaření stačí hrnec vypláchnout vodou a utřít dosucha. 

Videoukázka přípravy lososa v napařovacím hrnci



Pokračujte dále na: vaření v páře

Zpět