Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[18. 3. 2024] Anonymní recenze
- rychlé doručení - telefonická podpora mi pomohla změnit objednávku
[11. 3. 2024] Anonymní recenze
Rychlé odeslání. Jakýkoli dotaz či reklamace rychle a dobře vyřízeny. Pánve jsou kvalitní, vaření na nich je skvělé. Jsem ráda, že jsem si je pořídila. Vaření bez tuku, bez připalování, praktické na indukci i do trouby.
[9. 3. 2024] Anonymní recenze
Jsem velmi spokojena, paní moc ochotná . Obchod doporučuji.
[5. 3. 2024] Anonymní recenze
Nakupuji zde opakovaně a spokojenost
[4. 3. 2024] Anonymní recenze
rychlé vyřízení, příznivá cena, příjemná komunikace i na telefonu s upřesněním objednávky
[20. 2. 2024] Anonymní recenze
addpekáč jsme kupovali taťkovi k narozkám a předchozí mu vydržel tak 15 let, ale poškrábal se už povrch a oproti starému je AMT o hodně lehčí, tak jsme zvědavý jak dlouho vydrží, snad taky dlouhé roky :)

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Losos v napařovacím hrnci recept

Výhody vaření v napařovacím hrnci

1. Zachování vitamínů, minerálů a antioxidantů i po uvaření

=> Důvod: Tím, že se jídlo neluhuje ve vařící vodě, zůstávají v něm vitamíny, minerály a antioxidanty i po jeho uvaření.

2. Zdravé vaření bez tuků, olejů

=> Důvod: Pro vaření v páře se nepoužívají tuky a oleje, z tohoto důvodu je vaření v páře v hodné pro diabetáře.

3. Rychlost přípravy pokrmů

=> Důvod: Lze vařit několik různých potravin najednou. Například v hrnci polévku, v prvním patře výparníku brambory a ve druhém patře maso. Tím dochází k časové i energetické úspoře.

4. Pokrmy se nepřipalují

=> Důvod: Díky absenci tuků, které pro přípravu jídla v páře není potřeba, se jídlo nepřipaluje.

5. Snadná údržba

=> Důvod: Díky absenci používání tuků stačí parní nástavby a nádobí, ve kterém se vaří voda, bez námahy umýt.

6. Chutné jídlo i po jeho ohřívání

=> Důvod: Jídlo ohřáté v páře neztratí svoji původní chuť, barvu, ani vůni, a proto je chutnější než jídlo ohřáté v mikrovlnce.



Pokračujte dále na: vaření v páře 

Zpět