Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addraychle a bez platby za dopravu
[25. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlý, spolehlivý prodejce
[14. 9. 2022] Anonymní recenze
addRychlost dodání, kvalitní výrobek, skvělá komunikace s obchodem
[23. 8. 2022] Anonymní recenze
addDěkuji za rychlé vyřízení objednávky a odeslání.
[17. 8. 2022] Anonymní recenze
addSpokojenost
[14. 8. 2022] Anonymní recenze
Vše v naprostém pořádku.OK

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Kuřecí čína recept
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
Pařáček, napařovací nástavec, napařovací hrnec nebo elektrický parní hrnec?

Výhody vaření v napařovacím hrnci

1. Zachování vitamínů, minerálů a antioxidantů i po uvaření

=> Důvod: Tím, že se jídlo neluhuje ve vařící vodě, zůstávají v něm vitamíny, minerály a antioxidanty i po jeho uvaření.

2. Zdravé vaření bez tuků, olejů

=> Důvod: Pro vaření v páře se nepoužívají tuky a oleje, z tohoto důvodu je vaření v páře v hodné pro diabetáře.

3. Rychlost přípravy pokrmů

=> Důvod: Lze vařit několik různých potravin najednou. Například v hrnci polévku, v prvním patře výparníku brambory a ve druhém patře maso. Tím dochází k časové i energetické úspoře.

4. Pokrmy se nepřipalují

=> Důvod: Díky absenci tuků, které pro přípravu jídla v páře není potřeba, se jídlo nepřipaluje.

5. Snadná údržba

=> Důvod: Díky absenci používání tuků stačí parní nástavby a nádobí, ve kterém se vaří voda, bez námahy umýt.

6. Chutné jídlo i po jeho ohřívání

=> Důvod: Jídlo ohřáté v páře neztratí svoji původní chuť, barvu, ani vůni, a proto je chutnější než jídlo ohřáté v mikrovlnce.



Pokračujte dále na: vaření v páře 

Zpět