Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[22. 5. 2024] Anonymní recenze
addochota, dobrá spolupráce
[14. 5. 2024] Anonymní recenze
Pohodlně z domova
[10. 5. 2024] Anonymní recenze
addÚspora času.
[10. 5. 2024] Anonymní recenze
addRychlost, ochota personálu
[29. 4. 2024] Anonymní recenze
adddobrý přehled zboží
add opravdu kvalitní zboží, které při správném zacházení vydrží
add v případě problémů s výrobkem, okamžitá výměna dle záručních podmínek
[28. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost zaslání zboží

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
TLAKOVÝ titanový HRNEC v praxi - hovězí guláš
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - šunkofleky
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Výhody vaření v napařovacím hrnci

1. Zachování vitamínů, minerálů a antioxidantů i po uvaření

=> Důvod: Tím, že se jídlo neluhuje ve vařící vodě, zůstávají v něm vitamíny, minerály a antioxidanty i po jeho uvaření.

2. Zdravé vaření bez tuků, olejů

=> Důvod: Pro vaření v páře se nepoužívají tuky a oleje, z tohoto důvodu je vaření v páře v hodné pro diabetáře.

3. Rychlost přípravy pokrmů

=> Důvod: Lze vařit několik různých potravin najednou. Například v hrnci polévku, v prvním patře výparníku brambory a ve druhém patře maso. Tím dochází k časové i energetické úspoře.

4. Pokrmy se nepřipalují

=> Důvod: Díky absenci tuků, které pro přípravu jídla v páře není potřeba, se jídlo nepřipaluje.

5. Snadná údržba

=> Důvod: Díky absenci používání tuků stačí parní nástavby a nádobí, ve kterém se vaří voda, bez námahy umýt.

6. Chutné jídlo i po jeho ohřívání

=> Důvod: Jídlo ohřáté v páře neztratí svoji původní chuť, barvu, ani vůni, a proto je chutnější než jídlo ohřáté v mikrovlnce.



Pokračujte dále na: vaření v páře 

Zpět