Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[21. 7. 2024] Anonymní recenze
addRychlost vyřízení objednávky, vzorné zabalení zboží, vzorné doručení.
[21. 7. 2024] Anonymní recenze
Vse super
[15. 7. 2024] Anonymní recenze
addRychlost vyřízení
add Sortiment
[14. 7. 2024] Anonymní recenze
addVelice rychlé vyřízení a super kvalita výrobků
[27. 6. 2024] Anonymní recenze
addRychle dodání kvalitních hrnců, objednávám jen zde a již několikrát.
removeJen hrnec se začalo loupání dno ,ale že všech jeden jediný
[20. 6. 2024] Anonymní recenze
Objednávala jsem poprvé , vše proběhlo k mé spokojenosti

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Losos v napařovacím hrnci recept
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - smažení palačinek

Výhody vaření v napařovacím hrnci

1. Zachování vitamínů, minerálů a antioxidantů i po uvaření

=> Důvod: Tím, že se jídlo neluhuje ve vařící vodě, zůstávají v něm vitamíny, minerály a antioxidanty i po jeho uvaření.

2. Zdravé vaření bez tuků, olejů

=> Důvod: Pro vaření v páře se nepoužívají tuky a oleje, z tohoto důvodu je vaření v páře v hodné pro diabetáře.

3. Rychlost přípravy pokrmů

=> Důvod: Lze vařit několik různých potravin najednou. Například v hrnci polévku, v prvním patře výparníku brambory a ve druhém patře maso. Tím dochází k časové i energetické úspoře.

4. Pokrmy se nepřipalují

=> Důvod: Díky absenci tuků, které pro přípravu jídla v páře není potřeba, se jídlo nepřipaluje.

5. Snadná údržba

=> Důvod: Díky absenci používání tuků stačí parní nástavby a nádobí, ve kterém se vaří voda, bez námahy umýt.

6. Chutné jídlo i po jeho ohřívání

=> Důvod: Jídlo ohřáté v páře neztratí svoji původní chuť, barvu, ani vůni, a proto je chutnější než jídlo ohřáté v mikrovlnce.



Pokračujte dále na: vaření v páře 

Zpět