Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[18. 4. 2024] Anonymní recenze
addZboží objednáno telefonicky
removeŽádná
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
...jsem spokojený, objednávka byla rychle vyřízena, hrnec splňuje očekávání...
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
Rychlé dodání
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost a ochotna.
Doporučuji všem tu to firmu. Rychlá a kvalitní komunikace. Objednal jsem si pánev. Prvotřídní kvalita. Doporučuji.
[31. 3. 2024] Anonymní recenze
Líbí se mi, že koupím zvlášť poklici, když se mi rozbije
[28. 3. 2024] Anonymní recenze
addObjednávka byla doručena do 2 dnů. Paní byla velice milá a ochotná a hlavně dobře poradit. Jen takových lidí by mělo být v obchodech více, protože lidí kteří dokáží poradit s výběrem je málo.
Mohu obchod jen doporučit a určitě jsem nenakoupila naposled.

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - ukázka smažení palačinek
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Image
Proč vybrat pánev s odnímatelnou rukojetí?
Image
Kuřecí čína recept
Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu

Výhody vaření v napařovacím hrnci

1. Zachování vitamínů, minerálů a antioxidantů i po uvaření

=> Důvod: Tím, že se jídlo neluhuje ve vařící vodě, zůstávají v něm vitamíny, minerály a antioxidanty i po jeho uvaření.

2. Zdravé vaření bez tuků, olejů

=> Důvod: Pro vaření v páře se nepoužívají tuky a oleje, z tohoto důvodu je vaření v páře v hodné pro diabetáře.

3. Rychlost přípravy pokrmů

=> Důvod: Lze vařit několik různých potravin najednou. Například v hrnci polévku, v prvním patře výparníku brambory a ve druhém patře maso. Tím dochází k časové i energetické úspoře.

4. Pokrmy se nepřipalují

=> Důvod: Díky absenci tuků, které pro přípravu jídla v páře není potřeba, se jídlo nepřipaluje.

5. Snadná údržba

=> Důvod: Díky absenci používání tuků stačí parní nástavby a nádobí, ve kterém se vaří voda, bez námahy umýt.

6. Chutné jídlo i po jeho ohřívání

=> Důvod: Jídlo ohřáté v páře neztratí svoji původní chuť, barvu, ani vůni, a proto je chutnější než jídlo ohřáté v mikrovlnce.



Pokračujte dále na: vaření v páře 

Zpět