Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[28. 4. 2025] Anonymní recenze
Všechno v naprostém pořádku
[20. 4. 2025] Anonymní recenze
Skvělý
[19. 4. 2025] Anonymní recenze
Kvalita, rychlost dodání.
[17. 4. 2025] Anonymní recenze
Okamžité vyřízení objednávky. Balík bohužel díky dopravě dorazil poškozený. Telefonicky jsem řešil s firmou a okamžitě mi odeslali nové zboží s tím, že si reklamaci vyřídí s dopravcem. Naprosto perfektní přístup. Již jsem objednával opakovaně a s výrobky jsem naprosto spokojený.
[15. 4. 2025] Anonymní recenze
Zboží mají skutečně skladem, po 2 zkušenostech u konkurence, kdy se holedbali, že dodají do druhého dne, a nic neposlali, Zgastro nekecá a funguje!
[13. 4. 2025] Anonymní recenze
Bezproblémový nákup

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Může se dát hrnec do trouby?

Výhody vaření v napařovacím hrnci

1. Zachování vitamínů, minerálů a antioxidantů i po uvaření

=> Důvod: Tím, že se jídlo neluhuje ve vařící vodě, zůstávají v něm vitamíny, minerály a antioxidanty i po jeho uvaření.

2. Zdravé vaření bez tuků, olejů

=> Důvod: Pro vaření v páře se nepoužívají tuky a oleje, z tohoto důvodu je vaření v páře v hodné pro diabetáře.

3. Rychlost přípravy pokrmů

=> Důvod: Lze vařit několik různých potravin najednou. Například v hrnci polévku, v prvním patře výparníku brambory a ve druhém patře maso. Tím dochází k časové i energetické úspoře.

4. Pokrmy se nepřipalují

=> Důvod: Díky absenci tuků, které pro přípravu jídla v páře není potřeba, se jídlo nepřipaluje.

5. Snadná údržba

=> Důvod: Díky absenci používání tuků stačí parní nástavby a nádobí, ve kterém se vaří voda, bez námahy umýt.

6. Chutné jídlo i po jeho ohřívání

=> Důvod: Jídlo ohřáté v páře neztratí svoji původní chuť, barvu, ani vůni, a proto je chutnější než jídlo ohřáté v mikrovlnce.



Pokračujte dále na: vaření v páře 

Zpět