Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[14. 6. 2025] Anonymní recenze
addTěžký balík, doručený až k domu
[8. 6. 2025] Anonymní recenze
addKvalita zboží, rychlost dodání, pánev s poklicí byla skvěle zabalená
Titanové nádobí jsem zde objednala již potřetí, s výrobky jsem naprosto spokojená
[4. 6. 2025] Anonymní recenze
Rychlé dodání.
[2. 6. 2025] Anonymní recenze
Velký výběr,rychlé dodání
[30. 5. 2025] Anonymní recenze
addochota, rychlost, kvalita
[29. 5. 2025] Anonymní recenze
rychlé doručení

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu

Recept, který zvládne opravdu každý:

  • 500 g Předměřické mouky
  • 6 g sušených kvasnic
  • 2 lžičky soli
  • 2 lžičky kmínu
  • 400 ml vlažné vody
  1. Mouku nasypeme do mísy, uprostřed důlek na kvasnice, po okrajích sůl a kmín (sůl nesmí na kvasnice), zalijete vodou a promícháte.
  2. Mísu přikryjete utěrskou a necháte kynout (klidně přes noc).
  3. Pak těsto vyklopíte, zpracujete, překládáte jako psaní, vytvarujete bochník a necháte ještě 30 minut kynout pod utěrkou na válu.
  4. Mezitím rozehřejete titanový hrnec s poklicí v troubě na 220 °C.
  5. Těsto vložíte do horkého hrnce, pečete 30 minut pod poklicí, pak 20 minut bez poklice na 220 °C.

V͟ý͟s͟l͟e͟d͟e͟k͟?

Chleba je uvnitř měkký, na povrchu křupavý, žádné připáleniny, žádné zbytečné nádobí navíc.

 



Související produkty