Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[14. 6. 2025] Anonymní recenze
addTěžký balík, doručený až k domu
[8. 6. 2025] Anonymní recenze
addKvalita zboží, rychlost dodání, pánev s poklicí byla skvěle zabalená
Titanové nádobí jsem zde objednala již potřetí, s výrobky jsem naprosto spokojená
[4. 6. 2025] Anonymní recenze
Rychlé dodání.
[2. 6. 2025] Anonymní recenze
Velký výběr,rychlé dodání
[30. 5. 2025] Anonymní recenze
addochota, rychlost, kvalita
[29. 5. 2025] Anonymní recenze
rychlé doručení

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Titanový hrnec v praxi - pečení CHLEBA
Image
Titanový rendlík v praxi - vhodný na omáčky, bešamel, krupičnou kaši, vajíčka
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Titanové pánve s odnímatelnou rukojetí: praktické, univerzální a odolné
Image
Titanový HRANATÝ hrnec v praxi - lasagne
Image
Kuřecí čína v TITANOVÉ WOK pánvi - recept
Image
TITANOVÝ KASTROL v praxi - kuřecí křídla na medu

Ve videu Vám ukážeme, jak  si připravit vaječnou omeletu pomocí dokonale nepřilnavé TITANOVÉ PÁNVE.

Zapomeňte na připalování, složité otáčení a nekonečné mytí nádobí!

1. Nepřipaluje se!

Titanová pánev je tak úžasná, že se na ní vajíčka prostě NEPŘIPALUJÍ. Žádné škrábání a bojování s přilepenými kousky.

2. Snadné otáčení

S titanovou pánví je to hračka. Omeleta na pánvi krásně klouže, takže omeletu snadno obracíte.

3. Lehké přendání na talíř

Zapomeňte na ty okamžiky kdy se pokoušíte přendat omeletu na talíř a ona se rozpadne. S titanovou pánví jednoduše sunete omeletu na talíř. Perfektní tvat a žádný stres.

4. Jenoduché čištění

A teď to nejlepší - čištění. Po vajíčkách stačí pánev vytřít pouze papírovým ubrouskem a pánev je připravena pro další vaření. Žádné drhnutí, odmáčení.

Pokud si chcete ulehčit práci v kuchyni, titanová pánev je pro vás tou správnou volbou. Jakmile jednou vyzkoušíte titanovou pánev, již nikdy se nebudete chtít vrátit k té staré!



Jednoduchý postup:

1. Do misky, kam rozklepneme vajíčka, dáme nejprve trochu vody, poté rozklepneme vajíčka, osolíme, opepříme a vše lehce promícháme vidličkou.
Díky přidnené trošce vody se nebudou vajíčka tak rychle vysušovat a omelete bude vláčnější.

2. I když v titanové pánve je možné připravovat pokrmy i zcela bez tuku, tak pro lepší chuť vajíček dáme do pánve trochu másla, na které vaječnou omeletu připravujeme.

3. Vajíčka promícháváme.

4. Jakmile je omeleta hotova, vypneme sporák a na vajíčka nasypeme strouhaný sýr. Poté omeletu snadno zabalíme a přendáme z pánve na talíř.

To vše bez stresu, bez spálenin a nepořádku!

Související produkty