Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Hodnocení obchodu

Hodnocení obchodu

[29. 4. 2024] Anonymní recenze
adddobrý přehled zboží
add opravdu kvalitní zboží, které při správném zacházení vydrží
add v případě problémů s výrobkem, okamžitá výměna dle záručních podmínek
[28. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost zaslání zboží
[23. 4. 2024] Anonymní recenze
V obchodě jsem nakoupila již několikrát, proto mohu jen doporučit.
[23. 4. 2024] Anonymní recenze
addRychlost
[18. 4. 2024] Anonymní recenze
addZboží objednáno telefonicky
removeŽádná
[9. 4. 2024] Anonymní recenze
...jsem spokojený, objednávka byla rychle vyřízena, hrnec splňuje očekávání...

Všechny recenze zákazníků najdete na stránce našeho obchodu na serveru Heureka.cz.

Nedávné články

Nedávné články

Image
Charakteristiky jednotlivých typů nádobí dle materiálu
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - vaječná omeleta
Image
Titanový hranatý hrnec v praxi - ukázka přípravy šunkofleků
Image
TEST: Jak se pozná kvalitní kuchyňské nádobí?
Image
TITANOVÁ PÁNEV v praxi - ukázka smažení palačinek
Image
Jak vybrat pánev?
Image
Může se dát hrnec do trouby?
Titanový hrnec je vhodný jak pro vaření na SPORÁKU, tak pro pečení v TROUBĚ. Můžeme tak připravovat pokrmy v jednom hrnci a není potřeba špinit další nádobí!
.
Ve videu je ukázka přípravy šunkofleků, kdy nejprve jednotlivé ingredience ORESTUJEME v hrnci na SPORÁKU, a poté, společně s těstovinami, je ZAPÉKÁME v tom stejném hrnci v TROUBĚ!



Ingredience pro 8 osob:
- lžíce sádla pro orestování uzeného masa a cibule
- 400 g uzeného masa
- 1 ks cibule
- lžíci másla pro lepší chuť
- špetka pepře
- 500 g fleků nebo jiných těstovin
- 5 vajíček
- 500 ml smetany na šlehání
- špetka soli

Postup:
- do hrnce dáme lžíci sádla a orestujeme uzené maso, poté přidáme cibuli, lžíci másla a restujeme, poté přidáme špetku pepře
- do orestované směsi přidáme uvařené těstoviny a celý pokrm přikryjeme poklicí a přendáme ze sporáku do trouby a zapékáme na 160 °C po dobu 10 min
- mezitím si v misce rozmícháme 5 vajíček a 500 ml smetany na šlehání a špetku soli a tuto směs přidáme do šunkofleků
- celý pokrm zapékáme cca 30 min

Po zapečení šunkofleků stačí hrnec VYTŘÍT UBROUSKEM a hrnec je připraven opět k dalšímu VAŘENÍ nebo PEČENÍ.

Související produkty