4- hranný pekáč na indukci

4-hranné pekáče na indukci mají díky kulatému vnějšímu dnu mnohostranné využité - dají se používat jak v troubě, tak také na ...

4-hranné pekáče na indukci mají díky kulatému vnějšímu dnu mnohostranné využité - dají se používat jak v troubě, tak také na sporáku jako hrnce. 4-hranné pekáče od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch, včetně indukce. 4-hranné pekáče jsou dodávány včetně skleněných poklic, které jsou odolné do 240 °C (použití i v troubě).


Výhody titanových 4-hranných pekáčů:

  • Mnohostranné využití - pekáče nebo také hranaté hrnce mají díky kulatému vnějšímu dnu mnohostranné využité - dají se používat jak v troubě, tak také na indukci jako hrnce.
  • Výbornou tepelnpu vodivost - pekáč příjme rychle teplo ze sporáku (nebo z trouby) a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, pokrmy jsou rychle připravné a zároveň vydrží dlouho teplé.
  • Nepřilnavost - díky nepřilnavému povrchu se pokrmy v pekáči nepřichytávají a vařit můžeme s minimem anebo bez tuku. Pokud se podaří pokrm přece jen připálit např.  v důsledku zapomenutého jídla na zapnutém sporáku nebo při příliš vysoké teplotě, vše snadno odstraníme pouhou papírovou utěrkou!
  • Masivnost - díky své těžší váze je stejnoměrná varná plocha - tím, že je pekáč těžší, nemusíme se bát, že při míchání nám bude hrnec jezdit po sporáku a můžeme tak např. v jedné ruce držet pokličku a druhou rukou můžeme míchat.
  • Odolnost - titanové pekáče se nezdeformují při změně teplot, tzn. že můžeme rozehřátý pekáč strčit pod proud studené vody nebo pekáč odložit na chladný povrch.
SKRÝT TEXT
CELÝ TEXT
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek
Zobrazeno 1 – 4 z 4 položek